vayy bitti
ne muhteşem bir finaldı bu böyle
bella ölünce şaşırdım edde ne olcak die
rens yine yaptı yapacağını geri getirdi iykide yaptı
nessie raphael öldüğü çin mi çocuğunun adnı öle koyacak? öle düşünüyorum
edd n bedeni diyodu birde caiusun kafam iyicene karışmıştı
sonuçta MUTLU SON the END
ellerine sağlık cnm snn her hikayen harika oluyo maşallahhh tütütü
Saol cnm..Evet mutlu son olduXD
Nessie'de Raphael'in anısına oğlunun adını koydu ewt doğru düşünmüşsün..
Ahh teveccün..Yeni yazdığım hikayede çok güzel gidiyo..Yani övmek fln olarak algılama ben çok sevdim konuyu..Özellikle yeni Cullen'ımızı..
Ama bidahakine mutlu son beklemeyin..
Çünkü hayatta kendi yaptıklarımızı sorgulayacağız..
Bazı planlarım var yani yaza sizin içinXD
vay vay vay xD yaza güzel şeyler bekliyo bizi anlaşlan bu arada imza süper XD ama nesli mutsuz sonda olunca içime bir şey oluyo bnm yarım kalıyo sankiXD garip bir şey gerçekten. ben bu hikayeyi iyicene merak ettim şimdiXD sen yaza kadar bitirirsin heralde bu hikayeyi bol bolda yb koyarsınXD dimi? _________________
Tarih: Cmt Arl 05, 2009 10:39 pm
Mesaj konusu:
giz41 yazmış:
vay vay vay xD yaza güzel şeyler bekliyo bizi anlaşlan bu arada imza süper XD ama nesli mutsuz sonda olunca içime bir şey oluyo bnm yarım kalıyo sankiXD garip bir şey gerçekten. ben bu hikayeyi iyicene merak ettim şimdiXD sen yaza kadar bitirirsin heralde bu hikayeyi bol bolda yb koyarsınXD dimi?
Ewt güzel şeyler bekliyo..Yani bu kdr kesin konuşuyorum:DYa tam olarak mutsuzda denemez ama bakış açısına bağlı..Yani sonunda birşeyler kaybedecekler ama kazançlarıda olacak fifty fifty yani..
Biter biter..Yani bitmese bile baya bölüm biriktirirm 6.bölümü yazıyorum şimdi..Bol bol yb olcak ama haftada iki üç bölüm..yazın yapcak bişi yok naslsa.. _________________ [MaZoŞiST ASLaN~APTaL KuZu~SaDiST YaZaRLaR]
Çakma Vampirimizin hikayesini birde çakma melek eklersek ne olur?
Yazan:yngn Clay Whitey:Chace Crawford Crystal Alexia Davies:Fallenangel(Nam'ı diğer ben :D)
giz41 Hikaye Kurdu
Tarih: Pzr Arl 06, 2009 6:59 pm
Mesaj konusu:
fallenangel yazmış:
giz41 yazmış:
vay vay vay xD yaza güzel şeyler bekliyo bizi anlaşlan bu arada imza süper XD ama nesli mutsuz sonda olunca içime bir şey oluyo bnm yarım kalıyo sankiXD garip bir şey gerçekten. ben bu hikayeyi iyicene merak ettim şimdiXD sen yaza kadar bitirirsin heralde bu hikayeyi bol bolda yb koyarsınXD dimi?
Ewt güzel şeyler bekliyo..Yani bu kdr kesin konuşuyorum:DYa tam olarak mutsuzda denemez ama bakış açısına bağlı..Yani sonunda birşeyler kaybedecekler ama kazançlarıda olacak fifty fifty yani..
Biter biter..Yani bitmese bile baya bölüm biriktirirm 6.bölümü yazıyorum şimdi..Bol bol yb olcak ama haftada iki üç bölüm..yazın yapcak bişi yok naslsa..
evt evde sıkılıp oturmak yerine burda sizin süper hikayelerinizi okumak:D
oh oh haftada 2-3 bölüm süperr 6. bölüm neler olduğunu çokkk merak ediyom valla yaza da bişiycik kalmadı 1. dönem bitti bile:D
kaybettikleri o kadar büyük bişi olmuyo genelde inş burdada olmaz diyorum _________________
Tarih: Pzr Arl 06, 2009 7:37 pm
Mesaj konusu:
giz41 yazmış:
evt evde sıkılıp oturmak yerine burda sizin süper hikayelerinizi okumak:D:D
oh oh haftada 2-3 bölüm süperr 6. bölüm neler olduğunu çokkk merak ediyom valla yaza da bişiycik kalmadı 1. dönem bitti bile:D
kaybettikleri o kadar büyük bişi olmuyo genelde inş burdada olmaz diyorum :D
Valla bu sefer birazcık daha fazla kaybetcekler ama yine o kdrda değil(nasıl b anlatım oldu bu yaXD) _________________ [MaZoŞiST ASLaN~APTaL KuZu~SaDiST YaZaRLaR]
Yazan:yngn Clay Whitey:Chace Crawford Crystal Alexia Davies:Fallenangel(Nam'ı diğer ben :D)
giz41 Hikaye Kurdu
Tarih: Pts Arl 07, 2009 7:33 pm
Mesaj konusu:
fallenangel yazmış:
giz41 yazmış:
evt evde sıkılıp oturmak yerine burda sizin süper hikayelerinizi okumak:D
kaybettikleri o kadar büyük bişi olmuyo genelde inş burdada olmaz diyorum
Valla bu sefer birazcık daha fazla kaybetcekler ama yine o kdrda değil(nasıl b anlatım oldu bu yaXD)
birazck daha fazla he:D birazcıktan bişicik olmaz:D yaza bomba gibi 2 hikayemi var yoksa bomba gibi sadece anlattığın hikayemi:D sen yaza 2 değil 4-5 tane bile bitirirsin _________________
Tarih: Pts Arl 07, 2009 8:15 pm
Mesaj konusu:
giz41 yazmış:
fallenangel yazmış:
giz41 yazmış:
evt evde sıkılıp oturmak yerine burda sizin süper hikayelerinizi okumak:D:D
kaybettikleri o kadar büyük bişi olmuyo genelde inş burdada olmaz diyorum :D
Valla bu sefer birazcık daha fazla kaybetcekler ama yine o kdrda değil(nasıl b anlatım oldu bu yaXD)
:D birazck daha fazla he:D birazcıktan bişicik olmaz:D yaza bomba gibi 2 hikayemi var yoksa bomba gibi sadece anlattığın hikayemi:D sen yaza 2 değil 4-5 tane bile bitirirsin :D
valla bilmiyorum aklıma yeni bi konu gelirse belki bi tane daha yazarım ama hikaye değil kitaba yoğunlaşmak istiyorum bakalım..yaza çok var daha _________________ [MaZoŞiST ASLaN~APTaL KuZu~SaDiST YaZaRLaR]
Tüm zamanlar GMT + 4 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Bu forumda yeni başlıklar açabilirsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız