Den..! Den..! Den..!
hadi ama ya
yeni bölüm istiyoruz artık
biraz daha Elly-Edward (bak Edward-Bella değil dikkat et ) ilişkisi istiyorum...
Edward,Bella'yla olmak isterken Elly'le olan bağını göster bize...
birazda Elly-Joshua
hadi bak bekliyoruz
_________________ [center][/center]
bad__angel__ Okur
Tarih: Prş Eyl 03, 2009 1:23 am
Mesaj konusu:
hikayeyi daha yeni keşfettim. gerçekten müthiş!.. bence eleanora'nın edward a olan bağı, bella'nın edward'a olan sevgisinden üstün olsun ama edward bella'yı sevdiğinden sırf edward'ı üzmemek için gitsin. eleanora'nın Joshua'ya olan ilgisi sadece bi anlık olsun. edward eleanor'nın niye gittiğini bilsin hatta bi parçası da onunla gitmiş gibi olsun ama bella'yı tercih etsin. Ayhh tam türk filmi oldu Çok güzel yazıyorsun. Yeni bölüm umarım en kısa zamanda gelir.
nightmare Yorumcu
Tarih: Prş Eyl 03, 2009 9:22 pm
Mesaj konusu:
bad__angel__ yazmış:
hikayeyi daha yeni keşfettim. gerçekten müthiş!.. bence eleanora'nın edward a olan bağı, bella'nın edward'a olan sevgisinden üstün olsun ama edward bella'yı sevdiğinden sırf edward'ı üzmemek için gitsin. eleanora'nın Joshua'ya olan ilgisi sadece bi anlık olsun. edward eleanor'nın niye gittiğini bilsin hatta bi parçası da onunla gitmiş gibi olsun ama bella'yı tercih etsin. Ayhh tam türk filmi oldu Çok güzel yazıyorsun. Yeni bölüm umarım en kısa zamanda gelir.
Çok teşekkürler ancak hikaye tahminleri diye bir bölümde var yukarda yazdıklarını oraya da yazabilirsin ama üzgünüm... xD Dediğin gibi bir şeyi ben yapamam xD Eleanora Edward'ı bırakamaz Edward'da Eleanora'yı bırakamaz... _________________
Bir kedi kadar Uykucu ve bir martı kadar Özgür. (made by nightmare)
hwilly Yorumcu
Tarih: Cum Eyl 25, 2009 1:17 pm
Mesaj konusu:
Deniz Deniz Deniz....
Ellerine sağlık canım. Çok çok çok güzel bir bölüm olmuş.
İlişkiler iyice karışmış yahu.
Şey gibi oldu ya. Hani Tutulma'da vardı ya. Edward'ın Bella'sı Jacop'ın Bella'sı. Burda da Elly'nin Edward'ı Bella'nın Edward'ı.
bn hikayeye yni başladım çok hoşuma gitti.joshuada çok tatlı çocukmuş tam elenoralık ama karakter tanımındaki elenora çizgi karakter olduğu için pek hayal edemiyorum çok sırıtıo her nese yeni blümü çok çok büyük heyecanla bekliyorum _________________ gι∂єη gιтмιşтιя gιттιğι αη вιтмιşтιя вєη gι∂єηι ∂єğιℓ gι∂єη вєηι кαувєтмιşтιя...
Tüm zamanlar GMT + 4 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3
Bu forumda yeni başlıklar açabilirsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız