Çok sağolun arkadaşlar beğenmenize çok seviniyorum Yeni bölüm malesef bu aralar yok... Bilgisayar başında çok oturamıyorum...
@QuietSoul
Eleştiriyede tabiki açığım ve canım okuyup beğenmemiş olabilirsin... sana hitap etmemiş olabilir. sana burada ''niye okumadın?'' diye kızacak kimse yok inan... okuyamadığını söylemen bile benim için önemli... Çok teşekkürler yine de _________________ Size Sizi Anlatan Sizen Biri
Twilight-Turkiye Şehri... xD
JC,Edward,Erik,Dimitri,Michael... oy oy
jacob-ig-edward Hikaye Yazarı
Tarih: Sal Tem 21, 2009 4:55 pm
Mesaj konusu:
ahahah ecem'cim supersın tatlım hıkayenı okumaya yenı fırsat buldum lutfen benı bagısla cok fazla sey kacırmısım yafu resmen ecem'den al haberi olmus demek mtv gecesi haa ellerıne saglık yenılerını beklıoruz
twilight-edward Hikaye Yazarı
Tarih: Prş Ağu 13, 2009 12:26 pm
Mesaj konusu:
Muhteşem olmuş Bir sitedeki hayat ancak bu kadar akıcı ve güzel anlatılabilirdi Okurken çok eğlendim Devamını sabırsızlıkla bekliyorum _________________ I'll come back when you call me
No need to say goodbye.
Bir vampir ve ve bir kurtadam... Birliktelikleri anlaşmayı bozacak, ayrılıkları sonları olacak... Onları neler bekliyor?
http://www.twilight-turkiye.net/viewforum.php?f=60
Bence bir bakın, hoşunuza gidecektir (:
kontess Okur
Tarih: Prş Ağu 27, 2009 11:56 pm
Mesaj konusu:
twilight-edward yazmış:
Muhteşem olmuş Bir sitedeki hayat ancak bu kadar akıcı ve güzel anlatılabilirdi Okurken çok eğlendim Devamını sabırsızlıkla bekliyorum
benim bir şey söylememe gerk yok bende aynılarını yazıcaktım
Bu forumda yeni başlıklar açabilirsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız